fredag 18 maj 2012

En dag med Team Gedda



86 cm


78 cm


79 cm
Dagen började med att vi  åkte till en riktigt go vik som vi har fått rätt bra i nu under våren men inte ett ända hugg blev det i den, så vi åkte vidare tog nog 1-2 timmar innan första fisken satt på kroken. Första gäddan va 77cm och kan säga att det gör ont att bli biten av gädda!!! efter lite vård av finger så fortsatte vi vår jakt efter dom stora, 10 min efter den första får Muffen en på 78cm och sen en till på 79 cm riktigt skönt att få lite storlek på fiskarna. Vi fortsätter vårt sökande in i bland stenar och grund där vi till sist får gå av båten för att den ska kunna åka igenom ett "hål",Och  igenom kommer vi efter lite besvär, vi  ankrar upp och får riktigt fina fiskar.
77 cm

Muffen han slänger bort ett drag vi får fisk allt e på top :) efter ett tag kommer vi till en fin vik och vi hör några röster lite längre bort DANSKAR som står och fiskar från land vi lägger oss en bit i från och då får Hultan en liten fisk på 60-70 cm tror han va glad som han slet i dag för att få fisk men man kan ju inte alltid få mycket fisk ibland e det torka på det med. Jag byter till  jerk och efter bara ett par kast så får jag ett riktigt fint hugg i cr 10 sec sen släpper den NEJ!!, ser att det va en stor fisk på hur den rörde sig i vattnet   vevar in och då PANG den hugger igen GÖTT den står som ett spjut rakt ner i mot gräset men till slut får jag den i båten, 86 cm lång vikt runt 4 -5 kg. tar några kast till och det pangar på gör mothugg fisken sitter och där gick min rulle sönder,  knarrar och låter konstigt om den kan inte veva in lina så den fisken försvann...SUCK!!
Så ska det se ut :D

 Vi fortsätter att fiska vidare Muffen har flyt nu han drar den ena efter den andra inget så där jätte stort men inte heller under 70cm. Efter en riktigt kall morgon så är det en underbar eftermiddag - kväll med strålande sol, solen kunde ha fått vara borta i dag för när den kom fram så blev fisket riktigt trögt. Men kul hade vi och fisk fick vi blev 18 st totalt.

 Skit fiske på er!
 //Gunkiboys








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar