måndag 9 april 2012

En dag på pölen

Testade Go-Don idag fick en del gädda på det men efter LÅNGA vev stop så satt draget LÅNGT ner i halsen på alla gäddor som tog betet. Men är riktigt nöjd ändå, levererade ju fisk:), Tailen som sitter bak på betet är riktigt tåligt när det kommer till gäddtänder =)


Hultan fick en Gädda med en böld, är inte så ofta man ser det längre och det är ju rätt skönt inte så    trevligt, men pig va den och det blev en liten fight.


Så kommer vi till min Zalt som jag byggde om måste säga att det är skit kul att få fisk på beten som man har gjort själv och ser att dom fungerar och levererar fisk, fick 2 gäddor på 2 kast och ett par kast efter en till, mycket fisk som verka tycka om det för det va väldigt många stötar och en massa hugg lite tråkigt bara att en av gäddorna tyckte om tailen så mycket att den gick av.. men bara att fixa igen :)

Blev en abborre  med 891g och 41 cm lång och det är ju alltid lika kul att få abborre på kroken.  Totalt blev det 24 gäddor och 1 abborre i dag fick ett par gäddor som låg runt 3kg

Skit fiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar